За нас

   
"СИДИ 92" е създадена през 1992г. със седалище гр.Плевен, като първоначално извършва само търговска дейност в рамките на град Плевен.
 
През 1994 г. фирмата закупува италиански машини за производство на макаронени изделия. През следващите години, благодарение на  политиката ни, изделията с нашата марка да са с много добро качество и на ниска за клиента цена дава резултат. Това води до разширяване на продажбите ни и съответно до няколкократно увеличаване капацитета на нашето производство, като в момента  имаме сериозно присъствие на пазара  почти в  цялата страна. Паста продуктите с марка „Кръстев” се произвеждат от 100%  грисово брашно и са с отлични вкусови качества.

През 2002г. закупихме пакетажни машини и започнахме пакетиране на варива /боб, ориз и леща/ с марка „Кръстев” като и тук търсехме баланс между  много добро качество на добри цени, което във времето доведе до голям ръст в продажбите ни.
Нашите клиенти оцениха усилията ни да бъдем постоянни в качеството и да избираме добри продукти за тях. Варивата с нашата търговска марка покриват вече почти цялата страна като през последните две години, благодарение на нашето постоянство бележим ръст на продажбите с над 35% на годишна база. Непрекъсната мисъл за крайния клиент доведе до това, че изместихме  много от марките, които традиционно стояха добре на пазара.


Притежаваме собствена база с площ над 2500 кв.м. и собствени транспортни средства.

Във фирмата е въведена система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки НАССР.
Компания е сертифицирана с европеиските стандарти по ISO 22000 - Безопасност на храните и  ISO 9001 - Управление на качеството на произвежданите продукти .

Колективът е високо мотивиран и отговорен, като влага всички усилия нашите клиенти да получават най-доброто обслужване.
 
В "СИДИ92" работят в момента 40 млади и високомотивирани работници и служители.
През 2011г. стартирахме изграждането на нова фабрика за макаронени изделия с нова автоматична италианска линия  за производството им, която беше пусната в експлоатация през м.Февруари 2012г.

Новата ни фабрика е напълно автоматизирана и човешкият фактор вече  има само контролни функции, което  доведе до повишаване на производителността и многократно подобряване на качеството на крайния продукт.

Сега с гордост можем да твърдим, че сме производителят в България, който притежава най – модерното предприятие за производство на такива продукти изцяло оборудвано с нови машини и най-нова технология.  


След първите три месеца от пускане на новите продукти на пазара отчетохме сериозно увеличение на продажбите спрямо миналата година без да сме разширявали дистрибуторската си мрежа и без да сме реализирали заплануваната рекламна дейност. Това според проучване сред нашите клиенти се дължи на отличното качество на нашите продукти сравнимо с това на доказани Европейски производители.

Започнахме износ на макаронени изделия за Латвия и вече имаме отзиви от там, че продукта се приема на латвиския пазар изключително добре. Също така в скоро време се надяваме да финализираме преговорите с няколоко компании от Гърция и да започнем експорт и за тях.


Пакетажен цех и складова база:Ние продължаваме да инвестираме!  
За да можем да предложим продукти произведени в модерни предприятия по последни технологии предоставени от европейските ни партньори. 


В началото на 2015г. беше завършена новата  фабрика за пакетиране на хранителни продукти включваща 1200 кв.м. складово-производствени помещения и 160кв.м. нова офисна част.

Сградата отговаря на всички Европейски норми за хигиена и безопасност на произвежданите храни оборудвана с нови машини и всички необходими комуникации.
Условията на труд са подобрени с нови битови и санитарни помещения в унисон с Европейските директиви.


  • Всички тези усилия правим с цел да продължаваме да  задоволяваме вкусовете на нашите клиенти.
  • Продуктите произведени в нашите предприятия не отстъпват по качество на аналозите си произведени от големи Европейски производители.
  • Продължаваме да развиваме пазара си, за да може потребителите от всички краища на страната да имат възможността да опитат качеството на продуктите ни и да отценят усилията ни.


 
© 2009 - 2018

Всички права са запазени от СИДИ 92 ЕООД


www.sidi92.com


Тел./Факс: +35964 80 18 19
E-mail: office@sidi92.com
Начало

Best Buy Award 2015/2016

За нас

Продукти

Контакти

  Сертификати

Тръжна процедура

Карта на сайта

Условия за ползване

Използване на Бисквитки

Vizia Design Studio
nerasoft v3.0.3.1